Lunden i Solna stängd 16-27 december på grund av renovering

Publicerad: 2022-12-08

Mellan den 16 och 27 december kommer området som kallas Lunden i Solna att vara avstängt på grund av renovering av golvet. Detta innebär att det inte går att använda grupprummen och resursrummet under den här perioden. Meröppetentrén från trapphuset kommer att vara låst. Vi hänvisar i stället till bibliotekets huvudentré för in- och utpassering. 

Lunden Solna

På grund av renovering av golvmattan i det område som kallas Lunden så kommer hela området ända bort till grupprummen och tysta läsesalen vara otillgängligt.

Konsekvenser detta får för våra besökare under tiden det är avstängt: 

  • Entrén från trapphuset vid Lunden kommer att vara låst. Istället kommer meröppetbesökare att behöva gå in och ut via huvudentrén in mot gården, Berzelius väg 7b. 
  • Det kommer inte gå att boka eller nyttja grupprummen eller resursrummet. Vi hänvisar till andra grupprum på campus och resursrummet i Flemingsberg. 
  • Studieplatser i Lunden och tysta läsesalen går inte att använda.
  • Det går inte att skriva ut på plan 3 i biblioteket. Vi hänvisar till övriga skrivare på campus. Närmaste skrivare finns på plan 2 i entréhallen. 
  • Det går inte att låna avhandlingar placerade i Solna.

Vi räknar med att allt ska vara återställt och fungera som vanligt från den 28 december och ber om ursäkt för eventuella problem detta orsakar för våra besökare. 

 

Hade du nytta av informationen på denna sida?

Om du vill att vi ska kontakta dig angående din feedback, var god ange dina kontaktuppgifter i formuläret nedan

Jag godkänner att mina (frivilligt lämnade) personuppgifter (namn, e-post) lagras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Uppgifterna används endast till att återkoppla till den som använder formuläret.